مشاوره رایگان بالا بردن رتبه سایت


چگونه رتبه سایت خود را در گوگل بالا ببریم؟

search internetبالا بردن رتبه سایت در گوگل یا SEO که اختصار کلمه Search Engine Optimization می باشد فرایندی در ظاهر ساده است اما پیچیدگی ها و ظرافت های فراوانی دارد و عبارت است از بالا بردن جایگاه نمایش سایت شما هنگامی که کلمات مشخصی توسط افراد در گوگل سرچ می گردد. آنچه که مهم است این است که سایت شما با جست و جو کردن "نام محصولات" یا "خدمات" شما در ردیف های بالای نتایج گوگل نمایش داده شود. با این وجود مهم است که با جست و جوی "نام شرکت" شما گوگل سایت شما را در رتبه نخست نشان دهد. البته علاوه بر گوگل که قدرتمند ترین موتور جست و جوی جهان می باشد موتور های جست و جوی مهم دیگری نیز وجود دارند که ممکن است بازدید برای سایت شما بازدید ایجاد کنند. موتور جست و جوی  بینگ (Bing:https://www.bing.com) متعلق به شرکت مایکروسافت و موتور جستو جوی یاهو متعلق به شرکت یاهو(!https://www.yahoo.com/:Yahoo) معروفترین و پر کاربرد ترین آنها البته در رتبه های دوم و سوم بعد از گوگل قرار دارند. به تازگی موتور جست و جوی ایرانی با نام یوز (http://www.yooz.ir/) راه اندازی شده است که تا کنون کارکرد خوبی از خود نشان داده است. پیش بینی می شود در آینده نه چندان دور این موتور جست و جو جای خود را در میان کاربران ایرانی اینترنت باز کند. تیم همراهان وب با دنبال کردن اخبار مربوط به این موتور جست و جوی ایرانی امکانات لازم برای ثبت و بالا بردن رتبه سایت شما در یوز را نیز فراهم می کند.

 

روش کار موتور های جست و جو:

روش کار موتورهای جست و جو در نوع خود جالب توجه است. خیلی ها تصور می کنند که پس از وارد کردن یک کلمه کلیدی در یک موتور جست و جو مانند گوگل بلافاصله گوگل شروع به جست و جوی تمامی اینترنت کرده و نتایج را نمایش می دهد. اما در واقع اینطور نیست. بر اساس برآوردهای گوگل، در حال حاضر 60 هزار میلیارد صفحه در اینترنت وجود دارند که این رقم به طور دائمی در حال افزایش است! بنا بر این  با توجه به حجم محتوا و اطلاعات موجود در اینترنت جست و جوی آن اطلاعات به طور کامل ماه ها زمان لازم دارد!! روش کار کلی به این شکل است که موتور های جست و جو به صورت 24 ساعته و در تمام مدت سال! صفحات اینترنتی را جست و جو و آنالیز کرده و نتایج استخراج شده را در پایگاههای داده خود ذخیره می کنند. هنگامی که کاربری کلمه ای را در قسمت جست و جو وارد می کند این کلمه با روشهای خاص صرفا در پایگاه داده آن موتور جست و جو مورد جست و جو قرار می گیرد و وب سایتها یا لینکهای مرتبط با آن کلمه یا عبارت در صفحه نتایج نمایش داده می شوند. به زبان ساده یک موتور جست و جو دائما اینترنت را پایش کرده و آنها را آنالیز می کند و همواره در حال به روز کردن پایگاه داده اطلاعات خود است . به هنگام جست و جوی کاربران از این اطلاعات از پیش آماده شده استفاده می نماید.

spider webدر اینجا سوال اصلی که پیش می آید این است که گوگل چگونه اینترنت را جست و جو می کند و چگونه صفحات اینترنتی را آنالیز می کند؟ پاسخ استفاده از روشی است که کمابیش شبیه عنکبوتی است که تار می تند و از تاری به تار دیگر حرکت می کند. گوگل رباتهای اینترنتی موسوم به Spider به معنی عنکبوت دارد که به همان روش از یک لینک به لینک دیگر رفته و و صفحات جدید را پیدا کرده یا اطلاعات خود از صفحات قبلی را به روز می کنند. به این ترتیب بعد از مدتی صفحات جدید سایت شما توسط گوکل "کشف" شده و مورد بررسی و آنالیز قرا خواهند گرفت. این مدت زمان بسته به سایتهای مختلف متفاوت خواهد بود. برای به صفر رساندن این زمان می بایست سایت شما توسط متخصصین در موتورهای جست و جو ثبت گردند. ثبت وب سایتها در موتور های جست و جو توسط همراهان وب بلافاصله پس از طراحی سایت انجام می پذیرد.

پس از یافتن صفحات موتورهای جست و جو آنها را بر اساس الگوریتم های خاصی هم از نظر محتوا و هم از نظر نحوه کد نویسی مورد بررسی قرار داده و موضوع و کلمات کلیدی صفحات را استخراج می کنند. در واقع در این مرحله مشخص می شود که هر سایت یا هر صفحه در مورد چه چیزی است و هدف از ایجاد آن انتقال چه مطالبی بوده است. این اطلاعات پس از استخراج در پایگاه داده گوگل قرار می گیرند. کل این مرحله Crawling نام دارد.

robots2مرحله بعدی مرحله ای است که کاربر کلمه یا عبارتی را وارد می کند. موتور های جست و جو با آنالیز کلمه یا عبارت وارد شده اطلاعات پایگاه داده خود را فراخوانی کرده و مرتبط ترین صفحات را با کلمه یا عبارت وارد شده مرتب می کنند. این مرحله  Indexing یا رتبه بندی نام دارد و مهم ترین بخش در بهینه سازی سایت شما محسوب می شود. گوگل اعلام کرده است که برای رتبه بندی سایتها و صفحات برای یک کلمه یا عبارت وارد شده بیش از 200 معیار مختلف را در نظر می گیرد. تمام تلاش موتورهای جست و جو رتبه بندی صحیح صفحات می باشد تا اینکه صفحات با بیشترین میزان ارتباط با کلمه یا عبارت کاربر جست و جو کننده به وی نمایش داده شود. به همین دلیل گوگل از روشهای بسیار پیشرفته ای برای تشخیص صفحاتی که قصد فریب گوگل را دارند بهره می برد. به همین دلیل هر نوع روش فریب اعم از لینکهای پنهانی ، افزایش کلیک با استفاده از رباتها و ... برای بهینه سازی سایت توصیه نمی شود چون علاوه بر کم تاثیر بودن ممکن است به طور کلی باعث حذف سایت یا صفحات شما از نتایج گوگل گردد.

 

انتخاب کلمات کلیدی مناسب در بهینه سازی رتبه سایت:

keywordهمانطور که در بالا گفته شد خود گوگل محتوا و کدینگ صفحات را با در نظر گرفتن برخی معیار ها بررسی می کند. بنا بر این هنگامی که شما با توجه به محصولات یا خدمات و حوزه فعالیتتان کلمات کلیدی را برای بهینه سازی انتخاب می کنید تیم همراهان وب صفحات را به گونه ای باز آفرینی می کند تا در فرایند indexing گوگل سایت و صفحات شما با رتبه بالاتری برای آن کلمات تشخیص داده شوند.

برای انتخاب کلمات کلیدی تجربه نشان داده است که رعایت چند مورد زیر بسیار سودمند خواهد بود:

1) ابتدا خود را جای مشتریان خود بگذارید و فکر کنید شما به محصول یا خدمات مشابه آنچه ارائه می دهید نیاز دارید.  در این صورت چه کلمات یا عباراتی را ممکن است در موتور های جست و جو وارد نمایید؟

2) هر تعداد کلمه یا عبارت که به ذهنتان می رسد یادداشت نمایید

3) آنها را یک به یک در گوگل جست و جو نمایید. کلمات یا عباراتی که سایتهایی بسیار مشابه با خدمات یا محصولات شما را در صفحه نمایش گوگل نمایش می دهد را انتخاب نمایید.

4) هر اندازه عبارت شما از تعداد کلمه کمتری تشکیل شده باشد به همان اندازه بالا بردن رتبه سایت شما برای آن عبارت سخت تر و زمان بر تر خواهد بود.

5) در صورتی که مایلید سایت شما با اسامی خاص همانند نام شرکت شما نیز رتبه بالایی داشته باشد در این صورت پیشنهاد می کنیم چند ترکیب مختلف از این نامها را که فکر می کنید مشتریانتان جست و جو خواهند کرد مد نظر قرار دهید. 

 

برای افراد یا شرکتها و سازمانهایی که وب سایت دارند و تنها می خواهند بر روی افزایش رتبه سایت خود کار کنند پیشنهاد می کنیم حتما محتوای مرتبط با کلمات کلیدی مد نظر را فراهم آورند. آن دسته از افراد، شرکتها یا سازمانهایی که سایت آنها توسط ما طراحی و پیاده سازی می گردد در همان ابتدا 30 درصد از کارهای مربوط به افزایش رتبه سایت انجام گرفته و تمامی راهنمایی های لازم جهت بالا بردن رتبه سایت در تمام مراحل و پیاده سازی به ایشان ارائه می گردد.  

 

ابزار گوگل وب مستر (Google Webmaster tool):

 differentiation گوگل وب مستر همان طور که از نام آن هم بر می آید یک ابزار بسیار مفید برای مدیران سایت می باشد. این ابزار همانند پنجره ای است که به شما نشان می دهد موتور جست و جوی گوگل سایت شما را به چه شکلی مشاهده و آنالیز می کند. همچنین این ابزار گزارشهای بسیار خوبی از آمار بازدید سایت شما و تعداد کلمات کلیدی و جزئیات آنها ارائه می دهد.این ابزار اگر چه به رایگان توسط کمپانی گوگل در اختیار مدیران وب سایتها قرار گرفته است اما کار کردن با آن نیازمند دانش فنی و داشتن اطلاعات در زمینه های مختلف مدیریت وب سایت می باشد. یکی از ابزار های مورد استفاده در تیم همراهان وب برای وب سایتهایی که در فرایند افزایش رتبه و بازدید سایت قرار دارند همین ابزار است.

 

نقش محتوا و کد نویسی در رتبه سایت:

به طور تقریبی محتوا 70 درصد و کد نویسی 30 درصد در بالا رفتن رتبه سایت شما در گوگل تاثیر دارد. همچنین امنیت سایت در رتبه آن تاثیر دارد. وب سایتهایی که آلوده به ویروس یا تروجان بوده یا دچار اسپم شوند بلافاصله از لیست نمایش گوگل حذف می گردند. بنا بر این محتوا به همراه کد نویسی حرفه ای و امن نگه داشتن سایت از مهم ترین عوامل در بالا بودن رتبه سایت محسوب می گردد.

 

محتوای بیشتر در این بخش: افزایش بازدید از سایت - معرفی »
 
 
 

ارتباط با همراهان وب : 09122377106

ساعات کار: شنبه تا چهارشنبه 9-15 پنج شنبه 9-13

ایمیل: info[a]hamrahanweb.com